Elfsteden sloepentocht met Stichting Michael-Wings

Volgende week woensdag (8 Februari) helpen wij Stichting Michael-Wings met de opbouw van een fantastisch mooie stand op Boot Holland! We brengen een bijzondere editie van de Primeur 700 Tender naar de botenbeurs in Leeuwarden, die samengesteld en besteld is door ons goede vrienden John & Virginia Kenniphaas..
Michael-Wings is al jaren lang actief om gratis internet aan bed te verzorgen op de kinderafdelingen van ziekenhuizen & zorgcentra.. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar is …helaas in veel ziekenhuizen nog niet mogelijk.
Michael-Wings organiseert van 2 t/m 8 Juli een Elfstedenvaart in Friesland om geld in te zamelen voor de stichting. Tijdens deze bijzondere sloepentocht zullen John & Virginia (voorzitter van de stichting) voorop gaan varen, gevolgd door alle deelnemers (max 25 sloepen). Wil jij ook meevaren in deze bijzondere tour door Friesland en tegelijkertijd Michael-Wings steunen? Neem contact op met de stichting, info@michael-wings.nl.
Van 10 t/m 15 Februari zal Stichting Michael Wings aanwezig zijn op Boot Holland in Leeuwarden. We hopen natuurlijk dat veel sloep eigenaren zich gaan inschrijven voor de Elfstedenvaart om zo, net als Krijgsman Watersport, Stichting Michael Wings te steunen!

Hopelijk tot volgende week op de beurs!

Team Krijgsman

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review