Best Dealer Award Mercury

MAASTRICHT – Mercury Marine, ’s werelds grootste constructeur in aandrijfsystemen voor schepen, reikte voor het eerst zijn Best Dealer Awards uit aan de beste partner in de Benelux.

Aan de vooravond van de Nederlands-Belgische dealerconferentie in Maastricht organiseerde Mercury Marine een galadiner en werden de felbegeerde trofee uitgereikt.

Er werden prijzen uitgereikt aan bedrijven voor buitenboordmotoren, binnenboordmotoren, serviceonderdelen en tenslotte de snelst groeiende dealer.

”Ons dealernetwerk is een van de pijlers van het succes van ons bedrijf en om vanavond onze tien besten te onderscheiden vervult mij met vreugde en eer tegelijk. Samen werken we zij aan zij om de wensen van onze klanten te vervullen – een dagelijkse uitdaging in tijden van problemen in de toeleveringsketen,” aldus Matthias Müller, Country Manager Duitsland/Benelux/Zwitserland.

Het programma van de dealerconferentie omvatte een hybride hoofdsessie en workshops, alsmede testritten op het zijkanaal van de Maas met de nieuwe Quicksilver opblaasboten met 25 en 30 pk motor.

 

Krijgsman Watersport is voor 2022 uitgeroepen tot Best Dealer en heeft een award in ontvangst mogen nemen.

De mooie waardering in de vorm van een award maakt ons werk nog leuker, en wij zijn dan ook trots om Mercury Marine Dealer te zijn!

Inhoudsopgave

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review