Geïntegreerde elektrische besturing

Het elektrische stuursysteem van de X20 verwijdert de noodzaak voor hydraulische componenten en biedt een gestroomlijnde, onderhoudsarme oplossing. Deze digitale besturing is niet alleen een vereenvoudiging, maar dient ook als toegangspoort tot ons pakket geavanceerde assistentiesystemen. Door ongekende precisie en reactievermogen te bieden, maakt het de weg vrij voor verbeterde veiligheids- en controlefuncties die een revolutie teweegbrengen in uw vaarervaring.

Accu voor de X-serie los bestelbaar

Bij de X-serie horen de E-accu’s van ePropulsion. Bij de X20 adviseren wij de ePropulsion G102-100 accu.

Slimme systeemarchitectuur (eSSA)

De eSSA faciliteert een naadloze, zorgeloze ervaring bij het opzetten van het X20-aandrijfsysteem. De modulaire architectuur ondersteunt een eenvoudige en veilige verbinding van verschillende componenten en maakt integratie met hernieuwbare energiebronnen mogelijk, waardoor de duurzaamheid van uw vaarervaring wordt vergroot.

Uitmuntend op het gebied van geluid en trillingen

Dankzij de frequentieresonantie-isolatie en trillingsdempende technologie werkt de X20 op een geluidsniveau van minder dan 73 dB(A) – vergelijkbaar met een kantooromgeving – waardoor u volledig kunt opgaan in de rust van uw omgeving.

 13.299,00

Misschien ook interessant?

Aantal personen

Maximaal aantal personen volgens CE.

Max. snelheid

Geschatte maximale snelheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Schrijf een review