Motoren van Mercury en Suzuki

Standaard bieden we onze boot/motor combinaties met een Mercury of Suzuki buitenboordmotor aan. Beide hebben zichzelf al ruimschoots bewezen als A merken motoren, zijn probleemloos en zeer gunstig in prijs.

Bovendien vormen de zwarte kappen qua kleur een zeer mooi geheel met alle moderne outboard sloepen die u bij ons kunt vinden. Kies voor één van deze geweldig fijne motoren met respectievelijk 5 en 3 jaar fabrieksgarantie! Mocht u voorkeur hebben voor een Yamaha of ander merk dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht! Tevens bent u voor (het jaarlijkse) onderhoud en reparatie bij ons aan het juiste adres!

Wilt u informatie? Bel met Krijgsman Watersport: 075 - 68 75 729.

OOK ALTIJD RUIME KEUZE IN (JONGE) GEBRUIKTE MOTOREN MET GARANTIE!

Kom eens langs om ons brede aanbod in tweedehands buitenboordmotoren te bekijken. Het aanbod is steeds wisselend. Wilt u informatie over onze gebruikte motoren en of we wat u zoekt op voorraad hebben? Bel met Krijgsman Watersport: 075 - 68 75 729.

BUITENBOORDMOTOREN MERCURY

Mercury heeft alles om u van uw passie te laten genieten en geeft 5 Jaar garantie op deze 4-takt motoren. Geavanceerde technologie bij de betrouwbaarste en best presterende buitenboordmotoren. Motoren van buitengewone kwaliteit met daarachter een wereldwijd professioneel netwerk. Dat is Mercury. Van Mercury krijgt u de rust om van uw passie voor het water te genieten!

FOURSTROKE

  • Schoon, stil en economisch verantwoord
  • Uitstekende all-round prestaties
  • Geluidsarm
  • Gebruiksvriendelijk

KLIK OP HET ONDERSTAANDE LOGO VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OVER ALLE MODELLEN MERCURY BUITENBOORDMOTOREN!Laatste Nieuws

T   075 - 68 75 729